Meet the team! Møt vår logistikk-dronning

Skrevet av: Luisa Arango

|

|

Tid å lese min

Vi presenterer et av Kastels opprinnelige teammedlemmer, Stine! Hun har vært med på å bygge Kastel-drømmen sammen med Andreas de siste 5 årene.


Stine er vår interne logistikk-tryllekunstner, som sørger for at skoene dine ankommer raskere enn du kan si "Kastel"! 🚀 Når hun ikke er ute og løper i den store utendørs sammen med hunden sin Mio 🦮 , finner du henne på Kastel, der hun prater med kunder og gir en hjelpende hånd der det trengs. Stines omsorgsfulle ånd skinner virkelig gjennom i alt hun gjør, både som en dedikert mor til to gutter og et vitalt medlem av teamet vårt. For henne er komfort og allsidighet nøkkelen.


Vi ba Stine om å dele noen spennende prosjekter hun jobber med, og her er hva hun hadde å si:

"Med Tise second chance, gir vi et nytt liv til sko, fremmer bærekraft og gir våre kunder noe spesielt og eksklusivt."

Stine Gullaker

Kastel Shoes X Second Chance

"Jeg er henrykt over å lede samarbeidet mellom Kastel og Tise under Second Chance-prosjektet! Dette innovative konseptet fra Tise lar deg kjøpe unike og eksklusive varer fra arkivene til favorittmerkene dine. Med dette samarbeidet er vi i stand til å gi et nytt liv til sko som kanskje ikke lenger selges som vanlige produkter i butikkene, men som fortsatt er i perfekt stand. Det er en god følelse å se våre returnerte sko og vareprøver finne nye hjem hvor de vil bli verdsatt 🥰 Vi er stolt over å være en del av denne innsatsen for å redusere avfall og fremme bærekraft, samtidig som vi gir kundene våre noe spesielt og eksklusivt. 💚


Et annet prosjekt som jeg ikke kan fortelle deg mye om, men som jeg gleder meg til å dele, er åpningen av Kastelshoes-nettstedet til hele verden🌍 Dette er en enorm prestasjon for oss, og vi gleder oss til å spre kjærligheten til Kastel-sko til hele verden. Vi er så spente og gleder oss til å se merkevaren vår bli global!"

Møt Mio, den eventyrlystne hunden som elsker å løpe langs stier eller å utforske nye steder.


🫶 Stines Favorittsko 🫶 

"Mine skoanbefalinger er absolutt Røros Mud som er en suveren sko til tur i skogen og vått underlag."


Takk for at du følger teamet vårt. Ha en vidunderlig dag 🌟


Luisa Arango

Leder for Markedsføring og e-com.