Meet the team! Møt Stian, vår CEO.

Skrevet av: Luisa Arango

|

|

Tid å lese min

Soloppgangsentusiasten som løfter Kastel til nye høyder!

Mer enn bare en leder, Stian er vår viktigste motivator, vår interne psykolog og en bransjekyndig. Når han ikke er ute og nyter soloppgangen eller solnedgangen fra bobilen, forblir hans urokkelige fokus på å finne innovative måter å styre Kastel mot bærekraftige horisonter. Han analyserer hele tiden tall og utforsker mulighetene for at merkevaren vår kan vokse og utvide.

"Bærekraftsarbeidet i Kastel er den primære grunnen til at hver enkelt av oss er her. Vi nådde en milepæl i år med lanseringen av Lofoten Grå Trønder, noe som bidrar til å møte våre ansattes verdier og levere et bedre produkt til våre kunder."

Stian Bye

En av Stians unike egenskaper er hans evne til å integrere ny teknologi i samtalene våre, noe som inspirerer oss til å fremme en innovasjonskultur innen hvert av teamets felt. Bærekraft er en utfordrende vei for ethvert merke, spesielt et mindre som vårt, men å ha en leder som Stian, som ikke bare tror på saken, men også motiverer oss til å forfølge den, gjør en verden av forskjell.

 

Som pappa, teamlederen vår og en som alltid er i bevegelse, setter Stian virkelig pris på sko som er komfortable og funksjonelle. Hans kjærlighet til naturen skinner gjennom i alt han gjør, og gjør praktisk og komfort enda viktigere i hans travle liv.

A man in nature
a man working remotely

Jeg ba Stian dele et prosjekt som har drevet lidenskapen hans den siste tiden. 

Her er hva han hadde å si:

 

“Bærekraftsarbeidet i Kastel er en av de mest motiverende aspektene ved merkevaren vår, og den primære grunnen til at hver enkelt av oss er her. Her gjør vi mye mer enn bare å redusere avfall. For eksempel nådde vi en milepæl i år med lanseringen av Lofoten Grå Trønder. Denne er produsert i Portugal med norske råvarer, noe som gjør at vi kan ha enda bedre kontroll på å følge alle etiske retningslinjer. I tillegg har EY funnet ut at vi har oppnådd 75 % reduksjon i CO2-utslipp på dette kontra vår Asia-produksjon (som allerede er langt lavere enn industristandard). Dette er svært viktige faktorer for å møte våre ansattes verdier, og levere et bedre produkt til våre kunder.”

 

🫶 Stians Favorittsko 🫶

Ikke så overraskende er skoene som Stian elsker å bruke Lofoten Grå Trønder! En sko som er en stor milepæl for oss i vår bærekraftige reise!

 

Takk for at du følger teamet vårt. Ha en vidunderlig dag 🌟


Luisa Arango

Leder for Markedsføring og e-com.