Gi Stavern-skoene dine kjærlighet

Skrevet av: Luisa Arango

|

|

Tid å lese min

Hos Kastel brenner vi for at du skal få mest mulig ut av skoene dine - og derfor er vedlikehold helt avgjørende! Vi vet at regelmessig pleie er nøkkelen til å bevare dine favorittsko i årevis. Først og fremst, ikke undervurder kraften i en skikkelig rengjøring. Gi skoene dine litt kjærlighet med jevnlige vasker og en god impregnering.

 

Men nå kommer det beste av alt - la oss introdusere Stavern! Vi har virkelig gjort det superenkelt for deg. Da vi designet og utviklet disse skoene, hadde vi ett mål for øye: å skape en klassisk sommersko som aldri går av moten og som var laget for å vare i mange år. Så vi lagde dem på en genial måte - du kan rett og slett bare kaste dem rett i vaskemaskinen på 30 grader, tørke dem over natten, og voilà! Du vil alltid ha deilige, pustende sommersko klare til bruk.

 

Så ikke la skoene dine bare være sko. La dem være dine trofaste følgesvenner, dine pålitelige partnere på eventyr - år etter år. Med Kastel og Stavern er det enkelt å ta vare på skoene dine og sikre at de alltid ser fantastiske ut, uansett hvor tøffe utfordringene er!

Steg 1

Skyll av overflødig smuss. Da slipper du å dra med deg for mye grums inn i maskinen.

Steg 2

Legg skoene inn i maskinen og kjør på et standard 30-graders program.

Steg 3

La skoene tørke over natten. Legg gjerne et

Hold skoene rene og velholdte enkelt med våre maskinvaskbare sko. Vask dem på 30 grader i maskinen og spar tid på rengjøringen. Velg blant vårt utvalg av stiler og farger og opplev sko som varer.