Luftige sommersko for luftige eventyr!

Skrevet av: Luisa Arango

|

|

Tid å lese min

Du vet den følelsen når sommersolen brenner, og føttene dine føles som de er fanget i en sauna? Vel, glem det! Våre pustende sommersko er her for å redde dagen (og føttene dine)!

Uansett om du er en strand-elsker, festival-guru eller bare vil rocke sommerstilen din, våre pustende sko er den ultimate følgesvennen. De er superlette, fleksible og vil følge deg gjennom eventyrene dine uten å legge en demper på stilen din.

Stavern

Dette er den perfekte skoen for sommeren! Det deilige pustende materiale hjelper deg å holde føttene kjølige og komfortable, selv på de varmeste dagene. Og om det kommer en liten regnbyge og du er uheldig å tråkke i en sølepytt så er det bare å slenge dem i maskinen så har du friske sko til dagen etter!

Lofoten


En klassisk sneaker er aldri feil om sommeren, og Lofoten er den perfekte skoen å hive på seg når man skal ut i sommer. I tillegg til å være en klassisk sneaker i garderoben er også Coal Black og Suede Green vanntette! Og den lekre nyheten Grå Trønder er laget i nydelig norsk ull som gir deg en unik og komfortabel sneaker.

Voss

Er du alltid på farten om sommeren? Da har vi de perfekte "skal bare", "oi se der!" og "bare 6 timer igjen" skoene til deg. Lekre Voss har et kollapsende hældesign som lar deg enkelt veksle mellom en uformell slip-on og en støttende sneaker. Stoffet er 3D strikket og lar føttene dine puste ordentlig som gir deg enda mer komfort på varme sommerdager, og lange reiser.

Så, nå når du er bevæpnet med kunnskapen om disse fantastiske pustende sommerskoene, er det på tide å omfavne sommeren uten bekymring. Glem brennende, svette føtter og si ja til komfort og letthet, samtidig som du holder deg stilfull.