Kastel Nature Lab presenterer , Farge på bestilling 🌈

Skrevet av: Luisa Arango

|

|

Tid å lese min

Med 'Farge på bestilling' setter vi kunden i førersetet for bærekraft. Det er ikke bare en farge; det er ditt valg, din stemme, for en mer ansvarlig moteindustri.

Kastel går enda et skritt videre i vår bærekraftige reise, denne gangen i samarbeid med Værbitt. Sammen introduserer vi pilotprosjektet Farge på bestilling, en del av Nature Lab Fase 2: Beta Testing & Pilot Produksjon.

 

Å forutsi neste sesongs farger er som å spille lotto. For å takle dette har vi utviklet sko i norsk ull som blir farget først etter bestilling. Dette prosjektet er en direkte utvidelse av Nature Lab Fase 2, hvor vi tester ut våre ideer i praksis. Gjennom småskala produksjoner har vi allerede samlet viktig informasjon, og nå er vi klare for å høre fra dere.
 

Fargeutfordringen


Å forutsi sesongens fargetrend har alltid vært en utfordring i moteindustrien. Med lange produksjonstider er det vanskelig å treffe riktig. Løsningen til nå? Overproduksjon og salg på overskuddet. Men Kastel, gjennom vår Nature Lab, ønsket å utfordre dette.

Pilotvisjonen

 

Vi introduserer "Farge på Bestilling". Vår metode? Vi tenker på helhvite sko som en blank kanvas som kan bli hvilken som helst farge. Fargevalget skjer ved kjøp, slik at vi unngår overskuddsfarger.

Møt Vårt Partner, Værbitt

I Moss ligger Værbitt Garn, mer enn et lite fargeverksted. De er våre partnere i dette innovative prosjektet, kjent for sin unike farging av ullgarn, produsert kun ved bestilling. Hun kommer til å farge dine sko dersom du bestiller her.

Slik Fungerer Det

Du kan enten bestille de hvite ullskoene uten farging. Da sendes disse umiddelbart. Bestiller du en av "Farge på bestilling" alternativene vil du motta skoene innen 2 uker da disse vil farges etter vi mottar din bestilling.

Sammen med Værbitt tilbyr vi en palett av spesialfarger, og hver batch er unikt laget bare for deg ved bestilling.

Veien til et større mål

Vår strategi er enkel, men effektiv: hver sesong skal vi flytte grensene litt nærmere en fullstendig bærekraftig forretningsmodell. Vi vil kutte det unødvendige, bytte det syntetiske med naturlige alternativer, og sørge for at alle våre produkter har et hjem å gå til via vår forhåndsbestillings-plattform.

Farge på bestillinghandler ikke bare om å tilby unike produkter; det er et kall til handling for å bygge en mer bærekraftig fremtid sammen. Gjennom å forhåndsbestille, blir du ikke bare en kunde, men en aktiv deltaker i vår bærekraftige reise. Så hvorfor vente? Vær en del av løsningen og forhåndsbestill dine unike, bærekraftige sko i dag.