Impregnering av sko

Skrevet av: Andreas Malo Dyb

|

|

Tid å lese min

Jeg elsker å bruke joggesko året rundt, men i Norge kan været gjøre det litt vanskelig med alle regnsesongene vi har. Derfor har vi utviklet en kolleksjon av vannavstøtende joggesko, slik at du kan bruke dem uten å bekymre deg for været. La oss ta en titt på hvordan de er konstruert og hvordan du kan opprettholde deres vannavstøtende egenskaper.

Vannavstøtende Design:

Våre vannavstøtende joggesko er halvveis konstruert, og det er faktisk en membranstøvel på innsiden som holder vannet ute, ikke utsiden av skoen slik mange tror. Dette gir deg visse ansvarsområder hvis du ønsker å opprettholde skoenes vannavstøtende egenskaper. En skitten sko vil absorbere mer vann enn en ren sko, så tørk av skoene så ofte som mulig. Når de er tørre, gi dem en spray med vannavstøtende behandling.

Vedlikeholdstips:

Selv om membranen på innsiden faktisk stopper vannet, vil vedlikehold av skoene på utsiden ved å holde dem rene og spraye dem med vannavstøtende behandling gi bedre resultater. Det er så enkelt som å gi dem en spray en gang i blant, og så er du klar til å gå ut.

Med våre vannavstøtende joggesko kan du nyte å bruke dem uten å bekymre deg for været. Hold skoene rene, tørk dem av regelmessig, og gi dem en spray med vannavstøtende behandling for å opprettholde skoenes vannavstøtende egenskaper. Med enkle vedlikeholdsrutiner vil skoene være klare for enhver værsituasjon.

Andreas Malo Dyb

Co-founder & Creative Director of Kastel Shoes